Kontakta oss

Vi hjälper dig oavsett behov

I mer än 30 år har vi på Fordonsanpassarna anpassat, byggt om och inrett fordon. Vår flexibilitet och långa erfarenhet har lärt oss att alla behov är individuella och därför också lösningarna. Vi drivs av att underlätta rörelse, oavsett vem du är, vart du ska eller hur du ska ta dig dit. 

Hör av dig med dina funderingar

Hittade du inte svaren du sökte? Hör av dig så svarar vi på dina funderingar.

Kontakta oss

Fordonsanpassarna AB

Adress:
Installatörvägen 4, 461 37 Trollhättan

Telefon:
0520-20 01 30

Epost:
info@fordonsanpassarna.se

Öppettider:
Måndag-Fredag: 07–16
Lördag-Söndag: Stängt

Följ oss:
 

Vanliga frågor

Arbetsfordon

För en hantverkare/yrkesperson är fordonet en rullande verkstad.

Därför är planering och en intervju med dig som nyttjare avgörande för slutresultatet. Vi skräddarsyr dina önskemål för att du skall kunna möta tuffa krav överallt med produkter som håller länge. Säkerhet genomsyrar vårt tänk och de leverantörer vi arbetar med. Med rätt val kan du dessutom få inredning och lösningar som går att flytta med till nästa fordon.

Det mest ekonomiska är ju ett fordon som fungerar och inte behöver stå still för reparationer!

Rätt val och skötsel kan ge dig som brukare en inredning som håller mellan 3-10 år. Vår erfarenhet är att kvalitet lönar sig.

Ja absolut. Under förutsättning att dina krav är de samma och fordonstyperna är något så när lika.

Det styrs naturligtvis av din kravbild. Det finns lösningar från några 1000 tals kronor till över 500 000kr men då är det ju naturligtvis specialfordon! Men vi hjälper även till med finansiering så behöver du som näringsidkare inte belasta penningflödet. Kontakta oss för mera information.

Från några timmar och uppåt. Det finns färdiga satser anpassade till flertalet fordon från de tillverkare som vi jobbar med.

Ja absolut. Detta innebär att ni förlänger batteri räckvidden under främst den kalla årstiden. Bränslevärmaren förses med egen drivmedelstank och kan erbjudas med olika typer av fjärrstart.

Från c:a 21 000kr, ex. moms, och uppåt beroende på bilmodell och vilken startutrustning man önskar. Vi kan även hjälpa er montera olika typer av motorvärmare.