En uppdatering från Japan och säsongens prestationer

Den pågående tävlingssäsongen har varit en spännande resa för paralympikern Aaron Lindström. Med tävlingar runt om i världen har han visat imponerande prestationer och kämpat sig fram till flera framgångsrika placeringar.

Under en tävling i Italien, Cortina, tog Aaron sin första pallplacering i störtlopp. Något som är särskilt betydelsefull med tanke på att Cortina kommer att vara värd för OS och paralympics 2026. Att stå på prispallen var en stor milstolpe för Aaron och ett resultat av det hårda arbete han lagt ner. Framgångarna fortsatte i slalomgrenen, där säkrades en andra plats i Schweiz och en tredje plats i Italien.

Nyligen var det ytterligare tävlingar på världscupstouren i Japan. Under tävlingarna i Sapporo, en stad med en rik OS-historia, lyckades Aaron ta hem två andra platser i slalomtävlingarna. Denna framgång var av stor betydelse för honom då den bidrog till hans position i den totala slalomcupen, där han för närvarande ligger på en tredje plats!

Förutom tävlingarna har han också haft möjlighet att utforska den japanska kulturen och fått smaka på en hel del sushi och ramen. Att få uppleva den berömda japanska pudersnön var en speciell och minnesvärd upplevelse berättar Aaron.

Trots en intensiv tävlingskalender tar han inte paus. Just nu förbereder sig Aaron för ytterligare tävlingar i Österrike, där både slalom och storslalom står på schemat. Efter det återvänder han till Slovenien och Italien för den sista vändan av tävlingar innan säsongen är slut.

Vi ser med spänning fram emot att se vad resten av säsongen har att erbjuda för vår fantastiska samarbetspartner. Glöm inte att följa Aaron och Fordonsanpassarna på sociala medier för att ta del av ännu mer spännande innehåll!