Aaron demonstrerar vår nya demobil på Hjultorget Hjälpmedelsmässa

Under Hjultorget Hjälpmedelsmässa hade vi den stora äran att ha Aaron Lindström med oss i vår monter. Vi är oerhört glada över att Aaron kunde delta och sprida så mycket glädje och inspiration till våra besökare.

Aaron demonstrerade vår senaste demobil, en golvsänkt Toyota Proace Electric, som är utrustad med en mängd funktioner för att underlätta mobilitet. Denna fantastiska bil har en rullstolsramp och en rullstolsplats i tredje raden, vilket gör det enklare och bekvämare för rullstolsburna att resa. Dessutom är bilen utrustad med en Turny-Evo i andra raden, som möjliggör smidig in- och urstigning.

Vi vill rikta ett stort tack till Aaron som tog sig tid att vara med oss under två fantastiska dagar på mässan. Hans engagemang och entusiasm gjorde verkligen skillnad för alla som besökte vår monter.

Missade du mässan? Ingen fara! Vår demobil finns tillgänglig för visning på vår verkstad i Trollhättan. Du är varmt välkommen att komma förbi och ta en titt, eller kontakta oss för mer information om våra anpassningslösningar. Vi ser fram emot att hjälpa fler att uppleva frihet och mobilitet utan begränsningar!